• Speelhotel OnderstebovenHotel voor kinderen aan zee

De vakantie aan zee start wanneer jij wil!

Deze zomer openen we opnieuw ons hotel exclusief voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Dit geeft jou de kans om zelf te bepalen wanneer je aankomt en vertrekt op vakantie. Je kiest zelf welke dag je het liefste naar het hotel komt en wanneer je terug naar huis gaat.

Iedere dag staan er toffe activiteiten aan zee of in de duinen op het programma. Tijdens een weekje vakantie aan zee ga je rijden met de gocarts en trek je een dag naar Plopsaland. Afhankelijk van wat jij wil, ga je vissen op de pier of beleef je wilde wateravonturen in Sunparks. Kies mee welke toffe spelletjes de volgende dag op onze planning staan. ‘s Avonds spelen we een maffe quiz of relax je in ons gezellig kindercafé.

Klik hier om je in te schrijven voor het Speelhotel.

Kennismakingsvakantie

placeholder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elke groen gekleurde dag op de kalender is ofwel een start- of een vertrekdag. Je kiest zelf welke woensdag, zaterdag of zondag je jouw zoon of dochter brengt en komt halen. In- en uitchecken kan van 9u tot 10u30 en van 16u tot 18u.

Een 5-6 jarige kan max. 7 nachten blijven, een 7-12 jarige max. 11 nachten.

Programma

placeholder

 

 

 

 

 

 

 

Groepsindeling

Zowel de begeleiding (bv. slapensuur) als de activiteiten worden afgestemd op de leeftijd van de kinderen, daarom wordt er een onderscheid gemaakt tussen de 5-7 en 8-12 jarigen.

Vervoer

Zowel voor de heen- als terugreis is enkel eigen vervoer mogelijk.

Prijs

placeholder