In het jeugdwerk aan de slag

Krunsj organiseert vormingen voor vrijwilligers die als jeugdwerkers aan de slag willen.

Attest behalen

1. Cursus animator

placeholder

Ben jij een 15-jarig speelbeest dat maar niet genoeg kan krijgen van spelen en kriebelt het om kinderen de vakantie van hun leven te bezorgen? Dan is de cursus animator helemaal jouw ding! Ontdek op welke manier je een spel in elkaar steekt, een speluitleg geeft en nog zo veel meer. Verwacht geen saaie, lange theorielessen maar actieve en speelse sessies waar je zelf aan de slag gaat. Door onze persoonlijke coaching gaan we op zoek naar jouw talent zodat jij kan schitteren als animator op vakantie. Snel inschrijven is de boodschap.

Nadat je de cursus bij ons gevolgd hebt kan je in de zomervakantie of in een wintervakantie stage lopen bij Krunsj of bij een andere organisatie. Klik hier om in te schrijven voor de cursus met stage bij Krunsj of hier om in te schrijven voor de cursus met stage bij een andere organisatie.

2. Stage animator bij Krunsj

Je kan kiezen om je stage bij Krunsj af te leggen of bij een andere organisatie in het jeugdwerk. Wanneer je stage loopt bij Krunsj ben je automatisch ingeschreven voor ons voorbereidingsweekend van vrijdag 6 april tot zondag 8 april. Dit weekend sluit aan op de cursus en gaat door op dezelfde locatie. Je mag zondag opgehaald worden vanaf 11u.

Ook wanneer je geen stage loopt bij Krunsj is het weekend een aanrader. Apart inschrijven is niet nodig, je kan in een google form aangeven of je al dan niet aanwezig bent.

3. Evaluatiedag

Eender waar je stage deed, je wordt altijd verwacht op de evaluatiedag van Krunsj.
In 2018 kan je kiezen tussen zaterdag 13 oktober of zaterdag 20 oktober. Op beide data gaat de evaluatiedag door om 13.30u in Jeugdherberg 'De Blauwput' in Leuven. (Martelarenlaan 11, 3010 Leuven - Tel. 016 63 90 62)

Bij een positieve evaluatie krijg je het attest uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.

Ben je nog op zoek naar praktische informatie of wil je inschrijven? Neem dan zeker hier een kijkje.

Animator worden bij Krunsj

Heb je al een attest animator en wil je graag mee op Krunsj vakantie? Gelijk heb je! Stuur een mailtje naar vorming@krunsj.be en we vertellen je er alles over.

 

Verdere vorming

Heb je al een attest animator en wil je graag hoofdanimator of instructeur worden? Klik zeker door naar onze vormingspagina.