Annulering paasvakantie

Verschenen op 18 maart 2020 in de categorie Coronavirus

Naar aanleiding van maatregelen om het Coronavirus in te dijken, zullen wij ook onze voorzorgsmaatregelen moeten nemen. Tot onze grote spijt en met pijn in het hart betekent dit dat we genoodzaakt zijn onze vakanties en cursussen die doorgaan aanstaande paasvakantie te annuleren.

Dit was geen gemakkelijke beslissing. We hebben deze beslissing genomen op basis van de adviezen van de overheid en in overleg met onze partners  binnen het jeugdwerk zoals de Commissie Jeugd en De Ambrassade die in direct contact staan met het Kabinet van Minister Dalle. Het is nu het moment om de gezondheid van onze deelnemers en animatoren op de eerste plaats te zetten en hierin willen we geen risico nemen.

We voorzien een volledige terugbetaling van de inschrijvingsgelden. Betrokken ouders zullen in de loop van volgende week via e-mail gecontacteerd worden door één van onze medewerkers met meer informatie hierover. Indien je in de tussentijd verdere vragen zou hebben, kun je steeds contact opnemen via info@krunsj.be.

We willen wel graag al meegeven dat er dit jaar wel degelijk een cursus animator en hoofdanimator zal doorgaan. We plannen om dit tijdens de eerste week van de zomervakantie te laten doorgaan, met inachtname van alle adviezen vanuit de overheid. We volgen dit op en zullen de nodige aanpassingen doorvoeren wanneer dit aan de orde is. Uiteraard krijgen de deelnemers die ingeschreven waren voor deze cursussen voorrang om een plaatsje te reserveren voor onze zomereditie.

Dit is een uitzonderlijke situatie die ons ongetwijfeld nog lang zal bijblijven. We zouden onze vakanties en vormingen anders nooit annuleren. We hopen dan ook op jullie begrip te kunnen rekenen. Hopelijk mogen we je kind verwelkomen op één van onze Krunsj-vakanties of -vormingen in de toekomst. Voor verdere informatie over het Coronavirus verwijzen we graag door naar de specifieke website van de Belgische overheid. Ten slotte willen we iedereen veel succes wensen met de aanpassingen die de komende weken zullen moeten gemaakt worden.

Samen slaan we ons hier zeker door!

Met warme groeten

Het volledige Krunsj-team

Ontdek meer over

Toon alle nieuwsberichten

Krunsj op Facebook