Een krokus-cadeau van Krunsj

Verschenen op 28 januari 2021 in de categorie Algemeen
placeholder

Onze Krunsj-krokusvakantie kan helaas niet doorgaan omwille van de coronamaatregelen. Dat vonden ook onze animatoren heel erg jammer. Ze zijn dan ook meteen aan de slag gegaan om een aantal superleuke alternatieven uit te werken! Zo kunnen we er vanuit 'ons kot' toch samen een Krunsjtastische krokusvakantie van maken!

Onze animatoren zullen via e-mail een aantal zelfgemaakte instructiefilmpjes opsturen waarin we samen leren koken, knutselen en zelfs aan yoga doen. Daarnaast is er per leeftijdsgroep (5-7 & 8-12) ook een supercool spel voorzien! Hiervoor mag je een uniek pakketje in de brievenbus verwachten, spannend! Bovendien is dit initiatief volledig gratis, een cadeautje van Krunsj voor jou!

Kijk jij alvast uit naar wat Krunsj-plezier tijdens de krokusvakantie? Vul dan snel dit formulier in, want de plaatsjes zijn beperkt! Inschrijven kan tot en met vrijdag 5 februari 2021 tot zolang er vrije plekjes zijn!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Hieronder kun je alvast nog wat extra informatie terugvinden. Toch niet helemaal gevonden wat je zocht? Je kunt ons ook steeds contacteren via info@krunsj.be of tijdens de kantooruren op het nummer 053 42 11 00.

 

Wat gebeurt er exact nadat ik ben ingeschreven?

Je hoeft niets meer te doen. Tijdens de krokusvakantie zal je een mailtje ontvangen met daarin een aantal leuke, zelfgemaakte instructiefilmpjes van onze animatoren. Hierin geven ze alle nodige uitleg voor een aantal fijne activiteiten die je tijdens de krokusvakantie thuis kan doen. Deze filmpjes zijn gericht op kinderen van 5 tot 12 jaar. Daarnaast mag je ook een pakketje in de brievenbus verwachten met daarin een superleuk spel. Afhankelijk van de leeftijd van je kind, zal je het spel ontvangen voor 5-7-jarigen of voor 8-12-jarigen.

Wat moet ik doen indien ik meerdere kinderen heb?

Je hoeft het formulier maar één keer in te vullen. Indien je kinderen tot dezelfde leeftijdsgroep (5-7 of 8-12 jaar) behoren, ontvang je één spel. Dit kunnen de kinderen makkelijk samen spelen. Indien je kinderen in een aparte leeftijdsgroep zitten, zal je twee spelen ontvangen.

Waarom zijn de plaatsjes beperkt? En wat wanneer ik te laat ben om in te schrijven?

Om het opsturen van de pakketjes logistiek verwerkt te krijgen, zullen we de inschrijvingen moeten stopzetten wanneer we een maximum aantal deelnemers hebben bereikt. Vanaf dit moment zal je enkel nog kunnen inschrijven voor het mailtje met de instructiefilmpjes, maar zullen we je jammer genoeg geen pakketje meer kunnen bezorgen. Je kunt inschrijven tot en met vrijdag 5 februari.

Ontdek meer over

Toon alle nieuwsberichten

Krunsj op Facebook