Opvolging Coronavirus

Verschenen op 12 maart 2020 in de categorie Coronavirus

We kunnen er niet omheen. Zowel in Europa als in ons land zijn er mensen besmet met het Coronavirus. Wat betreft de komende paas- en zomervakantie volgen we de situatie op de voet. We doen dit door het advies van de overheid nauwgezet op te volgen. Ook via De Ambrassade en de collega-organisaties binnen Kampnet blijven we op de hoogte van de meest recente informatie wat betreft richtlijnen voor kinder- en jeugdvakanties en vormingsinitiatieven. Het coronavirus is een nieuw virus en houdt risico’s in voor mensen die ouder zijn of een verlaagde weerstand hebben. Kinderen en jongeren zijn momenteel geen risicogroep, maar dit neemt niet weg dat we alert blijven. We blijven dit opvolgen en zullen de nodige aanpassingen doen wanneer dit nodig blijkt te zijn.

Zo zullen we op vakantie de richtlijnen betreffende hygiëne hanteren en de animatoren extra inlichten wat te doen bij eventuele ziektesymptomen.

Op dit moment is het niet zo dat de vakanties in de paas- en zomervakantie niet kunnen doorgaan. Indien dit toch zou wijzigen, nemen wij meteen contact op met de betrokken ouders. Dat wil ook zeggen dat de standaardopvolging van de facturatie doorgaat. Hiervoor verwijzen we naar de informatie van de overheid.

Mocht je hierover verdere vragen hebben, dan kan je ons uiteraard altijd contacteren op info@krunsj.be.

Ontdek meer over

Toon alle nieuwsberichten

Krunsj op Facebook