Update Coronavirus

Verschenen op 13 maart 2020 in de categorie Coronavirus

Naar aanleiding van de beslissingen die donderdagavond 12/03 werden gemaakt door de Nationale Veiligheidsraad zal ook Krunsj zijn activiteiten en vergaderingen opschorten tot en met vrijdag 3 april. Wat betreft de komende paas- en zomervakantie volgen we de situatie op de voet. We hopen dat de huidige maatregelen voldoende zijn om de epidemie tegen te gaan, waardoor vakanties, activiteiten en cursussen in de paas- en zomervakantie zullen kunnen doorgaan. Indien er onvoldoende zekerheid zou zijn, zullen we echter geen risico nemen en zijn we genoodzaakt het aanbod in de paasvakantie te annuleren. We zullen hieromtrent ten laatste op maandag 23 maart naar alle betrokken ouders communiceren.

Om de gezondheid van onze deelnemers zo goed mogelijk te waarborgen, raden we ouders van deelnemers uit risicogroepen (bijvoorbeeld kinderen met een verlaagde weerstand) wel aan om hun vakantie of cursus te annuleren. In dit geval wordt de volledige prijs terugbetaald. Wie wenst te annuleren of verdere vragen zou hebben, kan terecht op ons algemeen e-mailadres info@krunsj.be.

Voor verdere informatie omtrent het Coronavirus verwijzen we graag door naar de specifieke website van Belgische overheid. Ten slotte willen we iedereen veel succes wensen met de aanpassingen die de komende weken zullen moeten gemaakt worden. Samen geraken we er zeker door!

Ontdek meer over

Toon alle nieuwsberichten

Krunsj op Facebook