Update Coronavirus - zomervakanties

Verschenen op 23 maart 2020 in de categorie Coronavirus

De zomervakantie is nog veraf en met Krunsj kijken we optimistisch naar de zomer. Eerst en vooral roepen we op om samen onze verantwoordelijkheid te nemen en de maatregelen zo goed mogelijk op te volgen. Wanneer we nu allemaal ons steentje bijdragen, hopen we er samen met iedereen op dat Europa tegen de zomervakantie “Corona-vrij” is zodat we dan gezond en verantwoord opnieuw op Krunsj-vakantie kunnen vertrekken. We vragen aan iedereen om momenteel geduldig te zijn en goed voor elkaar te zorgen.

Momenteel gaan we ervan uit dat alle zomervakanties zullen doorgaan zoals gepland. De gezondheid van onze deelnemers en animatoren komt echter op de eerste plaats en hierin willen we geen risico’s nemen. We staan in nauw overleg met onze partners binnen het jeugdwerk zoals de Commissie Jeugd en De Ambrassade die in direct contact staan met het Kabinet van Minister Dalle. We zullen rekening houden met de richtlijnen van de overheid en de jeugdsector en voldoende tijdig duidelijkheid bieden over de zomer.

Dat wilt ook zeggen dat op dit moment voor al onze zomervakanties de standaardopvolging van de facturatie doorgaat. Hiervoor verwijzen we naar de informatie van de overheid. Indien je momenteel zelf annuleert, gelden de annuleringsvoorwaarden zoals opgenomen in de algemene voorwaarden van Krunsj. We raden je echter aan dit niet te doen. Het is namelijk nog veel te vroeg om nu al te weten hoe de toestand binnen meer dan drie maanden zal zijn. Op dit moment gaan we er nog steeds van uit dat onze animatoren ook deze zomer het beste van zichzelf kunnen geven om alle deelnemers een onvergetelijke zomervakantie te bezorgen.

Ontdek meer over

Toon alle nieuwsberichten

Krunsj op Facebook