Win één van de 25 Krunsj-rugzakken!

Verschenen op 28 april 2021 in de categorie Vakanties

Goed nieuws! Op het overlegcomité van vrijdag 23 april kreeg de jeugdwerkzomer groen licht. Om dit te vieren, geeft Krunsj 25 superleuke rugzakken weg, joepie! Interesse? Lees dan snel verder om te ontdekken wat je moet doen om kans te maken op een Krunsj-rugzak!

Is je kind nog niet ingeschreven voor één van onze zomervakanties in 2021?

Schrijf je dan tussen 1 en 16 mei in voor jouw favoriete zomervakantie van Krunsj! Verder hoef je helemaal niets te doen. Krunsj zal na 16 mei de rugzakken verloten en alle winnaars op de hoogte brengen.
 

Is je kind al ingeschreven voor één van onze zomervakanties in 2021?

Super, je kind gaat alvast een Krunsjtastische zomer tegemoet! Om kans te maken op een Krunsj-rugzak, hoef je maar één ding te doen: vertel ons vóór zondag 16 mei waarom jij ervoor kiest om je kind in te schrijven voor een Krunsj-vakantie. Dat kan je eenvoudig doen via dit formulier. Laat je hiervoor zeker van je meest creatieve kant zien: de inzenders van de vijf beste antwoorden winnen namelijk automatisch één van de 25 rugzakken! De andere 20 rugzakken worden verloot onder alle andere inschrijvingen voor deze actie.

Je kan het wedstrijdreglement steeds nalezen via deze link. Wil je in de toekomst zeker op de hoogte blijven van al onze acties? Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram!

placeholder

Ontdek meer over

Toon alle nieuwsberichten

Krunsj op Facebook