Kiezen voor Krunsj doe je niet toevallig

Want Krunsj biedt kwalitatieve vakanties voor kinderen en jongeren van 5 tot 18-plus.
Tijdens de schoolvakanties nemen we kinderen en jongeren mee op een onvergetelijke ervaring. Zowel de thema’s als de activiteiten worden met enthousiasme en professionaliteit uitgewerkt door ervaren medewerkers.

Persoonlijke aanpak

placeholder

We zorgen ervoor dat je vlot met ons op vakantie vertrekt. Van bij de inschrijving krijgt jouw kind de aandacht die hij verdient. Is jouw kind vegetarisch? Moeten we met een specifieke nood rekening houden? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat jullie de valies onbezorgd kunnen inpakken. Want bij Krunsj start de vakantie al van bij de goede zorgen voor het vertrek.
 

Scherpe prijs

placeholder

Jouw vakantie aan de beste prijs. We zorgen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Leden van het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen en het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds kunnen daarbij rekenen op kortingen tot € 125.

Heb je meerdere kinderen of schrijft jouw kind tijdens eenzelfde periode verschillende keren in? Maak dan zeker gebruik van onze gezinskorting. Hoe vroeger je beslist, hoe beter de prijs. Boek vóór 13 maart jouw zomervakantie en ontvang een mooie vroegboekkorting.

Stevige visie

placeholder

Kwaliteitsvolle vakanties starten met een doorleefde visie. Bij Krunsj hebben we een duidelijke visie op:
• hoe we kinderen en jongeren hun plaats in de groep laten vinden
• hoe we fantastische ervaringen realiseren door simpelweg te luisteren naar de kinderen en jongeren
• hoe we een vakantie kunnen volstoppen met geweldige activiteiten

Jeugdwerk

placeholder

Krunsj, de jeugddienst van de Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen,  is als jeugdorganisatie erkend en gesubsidieerd door de Vlaamse Gemeenschap. Jaarlijks zijn er veel animatoren in de weer om op een gedreven manier de Krunsj vakanties te begeleiden.  Deze vrijwilligers krijgen een stevige vorming tot jeugdwerker.

Wil je graag bij ons aan de slag? Klik dan zeker door naar animator worden.