Terug naar overzicht

Goed begonnen is half gewonnen!

placeholder

Goed begonnen is half gewonnen!

Zoals je eerder al kon lezen is het hier super leuk! Deze toon werd ook verder gezet afgelopen dagen.

Zo zijn we al naar Venetiƫ geweest waar we een heerlijke pizza of pasta aten. Maar ook liepen we over de prachtige Rialtobrug en trokken we naar het befaamde San Marco plein. En tot slot trokken we naar de brug der zuchten.
Om de dag rustig af te sluiten speelden we met zijn allen nog een potje weerwolven waarbij het volk op de valreep nog won.

De volgende dag begonnen we met een fotospel waarbij we opzoek gingen naar de befaamde criminelen binnen onze groep! Iedereen kreeg een serrienummer op zich geschreven. Doormiddel van gezond verstand en logish redeneren, kwamen ze erachter hoe ze geld kunnen verdienen. Met dit geld konden ze opzoek gaan naar tips over de criminelen in kamer 23.
Daarna trokken we naar het zwembad waar we van glijbanen scheurde, zonde in de zon en zwommen in een zwembadje in het zwembad.

De avond sloten we door de innerlijke jager in ons zelf naar boven te halen! We trokken weer op schapen jacht!
De avond zat vol met verrassingen zo werden de schaapjes van Linde, Safira en Laura dood aangetroffen! Maar daar bleef het niet bij. De schaapjes van Lotte en Britt werden op de valreep nog vermoord!

Morgen trekken we naar het strand waar we de bananenboot zullen temmen en waar we de wind trotseren met een parasail!

Nog enkele quotes van op vakantie:
"We hebben al veel vrienden gemaakt"
"Schaapjes doden is eigenlijk best nog wel leuk"
"Franse krekels zijn irritant"
"Het blijft hier maar veel te warm!!!"