Terug naar overzicht

Wat een bende!

placeholder

Dinsdagochtend vertrokken we vol goede moed naar de rivier om te beginnen aan onze kanotrekking. Onze bootjes gingen vlot vooruit, het water was warm en we stonden te popelen om in het water te mogen springen! Na een tijdje tegen de wind in gevaren te hebben, begonnen onze maagjes te grommelen. In het zonnetje genoten we vredevol van ons lunchpakket. Vervolgens sleurden we onze bootjes op de oever voor wat spelletjes en een beetje rust. Dat beetje rust veranderde al snel in wedstrijdjes over de beek springen en door de velden lopen! Na een aantal regendruppels besloten we van onze kano's een heus kanokamp te bouwen. Het werd een gezellig onderonsje waarbij de regen ons niet kon deren. De terugtocht ging gelukkig een stuk vlotter met de wind in onze rug, waardoor we snel weer aan wal stonden. Een aantal van ons konden maar niet genoeg krijgen van de rivier en besloten nog een duikje te nemen! Wat een stoere kerels! Terwijl we wat uitrusten bij de film van 'Pirates of the Caribbean' waren we, met onze vermoeide armen in het achterhoofd, toch blij dat we geen piraten waren tegengekomen die dag... Na grappige mopjes, verhaaltjes en vooral een gezellig samenzijn kropen we moe, maar tevreden, ons bedje in. Klaar voor de volgende dag! 

Woensdag stond er weer een drukke dag op de planning! Na een wekker die vroeg afging, een wandeltocht naar het station en een leuke treinrit waren we er helemaal klaar voor: Legoland! Eindelijk! Hier hadden de meesten van ons al heel de week naar uitgekeken. Alle attracties werden uitgeprobeerd, de Lego-kunstwerken werden aanschouwd en gefotografeerd en meningen over de verschillende attracties werden druk uitgewisseld. Het politiebureau, de piratenschepen en zelfs de ninjawereld werden allemaal met enthousiasme onthaald door onze enthousiaste groep. Want het moet gezegd worden: wat een topgroep zijn wij! Als 11 dikke vrienden vinden we alles even leuk! Na het nodige aantal loopings, bochten en topsnelheden verlieten we de legowereld en zijn blokjes. 's Avonds speelden we nog wat leuke spelletjes, maar onze gedachten waren al weer bij ons bedje... Lekker vroeg onder de wol na 2 vermoeiende dagen! 

Na een lange nacht konden we er donderdag weer helemaal tegenaan. Als echte Japanese sumoworstelaars toverden we de zandbak om tot een ware worstelarena. Met een lach tot achter onze oren (en een broek vol zand...) smeekten we zelfs om het middageten nog even uit te stellen! Rond tafels kruipen, beachrugby, beachvolleybal,... we kunnen het allemaal aan. We genieten nog wat van onze laatste dagen hier en van onze nieuwe vrienden en zijn al benieuwd naar wat onze animatoren deze namiddag voor ons in petto hebben!