;

Aalsterse actie

KLJ Moorsel Van maandag 24 jul 2023 tot vrijdag 28 jul 2023
€ 190* / € 315 7 - 9 jaar (2014-2016) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Deze week trekken we naar Oilsjt voor een week boordevol Krunsjtastische activiteiten. We maken een dubbele salto op één van de vele trampolines van Jumpsky. Nadien springen we recht onze reuzekano in voor een tochtje langs de groene oevers van de Dender. Eénmaal terug op het droge gaan we onze tegenstanders te lijf met pijl en boog én een aantal goed gemikte schoten met ons laserpistool. Om alles helemaal op wieltjes te laten lopen, trekken we ten slotte onze rolschaatsen aan en leven we ons helemaal uit terwijl we zo goed mogelijk ons evenwicht proberen te bewaren. Klaar voor een fantaalstische week?

Uitblinkers: Jumpsky (trampolinepark), reuzekano, lasershooten, archery tag, Rollerland rolschaatsen **, Aquatopia (zwembad)

** Voor deze vakantie zal het rolschaatsen niet in Rollerland doorgaan, maar op een alternatieve locatie.

Praktisch

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (KLJ Moorsel)

Bagagevuller moorsel (pdf)

Vakantiebundel moorsel (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00