;

actie relaxie

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 20 aug 2022 tot zaterdag 27 aug 2022
€ 234* / € 359 10 - 12 jaar (2010-2012) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Hou je van actie en avontuur, maar ook van relaxen en genieten? Kiezen is verliezen, daarom krijg je deze week twee vakanties voor de prijs van één! We ontdekken ongekende hoogtes op een imposant hoogteparcours met maar liefst 74 uitdagende hindernissen tussen de 0,5 en de 18 meter hoog. Met één van de acht deathrides of via een vrije sprong van 12 meter ben je in een mum van tijd weer beneden. Hoog tijd om even te bekomen: gezichtsmaskertje aan, komkommerschijfjes op de ogen, een lekker warm voetbadje en gewoon ge-nie-ten. Eens we helemaal tot rust zijn gekomen, springen we in onze kajak en peddelen we de horizon tegemoet. Heb je het toch niet helemaal droog kunnen houden? Geen probleem: opdrogen en opwarmen doen we natuurlijk in stijl in de sauna. (Ont)spannend!

Uitblinkers: hoogteparcours, wellness, kajak, sauna

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. Busvervoer voor onze binnenlandse vakanties wordt opgestart vanaf minimaal 15 personen.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Bagagevuller actie relaxie (pdf)

Vakantiebundel actie relaxie (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00