;

Ardense adrenaline

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 06 aug 2022 tot zaterdag 13 aug 2022
€ 234* / € 359 13 - 14 jaar (2008-2009) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Kies je teamgenoten zorgvuldig uit, want ze zouden wel eens allesbepalend kunnen zijn voor de rest van deze vakantie. Samen verleggen jullie je grenzen in Adventure Valley terwijl jullie metershoog in de lucht bengelen of samen pijlsnel op de tubing slide naar beneden flitsen. Na een nachtje onder de schitterende sterrenhemel wordt jullie samenwerking een eerste keer écht op de proef gesteld: lukt het jullie om in de Ardense bossen gewapend met enkel een kaart en kompas de juiste weg te vinden? Met een paintballgeweer, pijl & boog, hightechwaterspistolen en zelfs een sabel in de hand, trekken jullie ten strijde om de ultieme veldslag binnen te halen. Kan je de overwinning al proeven?

Uitblinkers: Adventure Valley (met o.a. 3D-Labyrint, tubing slide, klimbos, via ferrata, klimmuur, nettenpark, speleologie …), paintball, archery tag, dropping, kamperen, hightechwaterpistolen, sabelgevecht

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. Busvervoer voor onze binnenlandse vakanties wordt opgestart vanaf minimaal 15 personen.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Bagagevuller ardense adrenaline (pdf)

Vakantiebundel ardense adrenaline (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00