;

Ardense mix

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 08 jul 2023 tot zaterdag 15 jul 2023
€ 249* / € 374 13 - 14 jaar (2009-2010) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Staat een escape room al even op je bucketlist, of ben je al een volleerde Sherlock Holmes die elke puzzel in een handomdraai ontcijfert? Deze vakantie gaan we in elk geval voor een unieke aanpak: we brengen alle raadsels naar buiten voor een outdoor escapespel. Gewapend met een gps en een flinke portie detective-instinct volgen we de aanwijzingen op zoek naar de verloren cryptex. Slaag jij erin om de juiste linken te leggen en het mysterie te ontrafelen? Nadien gaan we de hoogte in om op spectaculaire wijze van het mooiste uitzicht in de omgeving te genieten. We balanceren van boomtop tot boomtop via een reeks uitdagende hindernissen. Eenmaal we opnieuw vaste grond onder onze voeten voelen, leven we ons volledig uit bij een reusachtig spel whack-a-mole én tijdens een onvergetelijke fluofuif. We trekken onze meest kleurrijke outfit aan en laten ons helemaal gaan op onze favoriete verzoeknummers.

Uitblinkers: hoogteparcours, fluo-fuif, outdoor escapespel, lasershooten, whack-a-mole

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. 

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Bagagevuller ardense mix (pdf)

Vakantiebundel ardense mix (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00