;

Ardense speurneuzen

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 13 aug 2022 tot zaterdag 20 aug 2022
€ 234* / € 359 7 - 9 jaar (2013-2015) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Tijdens deze speur-tastische week in de Ardennen zijn wij de expert-speurneuzen te velde. We trekken onze helm (met lichtje!) aan en dalen af in een grot. Wanneer we op het diepste punt gekomen zijn, begint onze test. Slagen we erin om ook de weg terug naar buiten te vinden? Oef, we zien terug zonlicht: we zijn er geraakt! Ook na ons avontuur in de grot zitten we niet stil. Het geheime opsporingskorps heeft jouw hulp nodig om een internationale dievenbende achter de tralies te krijgen. Opgelet, deze missie is topgeheim dus … ssshht! Een echte speurneus mag bovendien nergens voor achteruitdeinzen, je weet nooit wanneer je met een slechterik geconfronteerd zal worden. Onze durf en behendigheid testen we uitvoerig tijdens een avonturendag. We zoeken de weg uit een reuzedoolhof, tuben langs een berg naar beneden en verkennen de bossen op onze BMX. Tot slot hebben we nog één belangrijke vraag voor jou: kan jij tegen een stootje? Dit is een onmisbare eigenschap die we samen ontdekken tijdens een spelletje bumperbal. Speurneuzen verzamelen!

Uitblinkers: speleologie, geheime operatie met walkie talkies, dropping, escape spel, avonturendag (met o.a. reuzedoolhof, tuben, BMX, minigrasgolf en outdoor bowling), geocachen, lasershooten, bumperbal, bumball

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. Busvervoer voor onze binnenlandse vakanties wordt opgestart vanaf minimaal 15 personen.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Bagagevuller ardense speurneuzen (pdf)

Vakantiebundel ardense speurneuzen (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00