;

avontuurlijk Ardennen

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 13 aug 2022 tot zaterdag 20 aug 2022
€ 234* / € 359 10 - 12 jaar (2010-2012) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

De groene Ardense bossen vormen deze week ons speelterrein voor een weekje puur avontuur! We balanceren tussen de hoogste boomtoppen en rapellen onszelf nadien in een handomdraai opnieuw naar de begane grond. Daar kunnen we maar net op tijd tussen de struiken wegduiken om de laserstralen van de tegenstander te ontwijken. Wanneer we het lasergevecht hebben gewonnen, kruipen we in een gigantische bal voor een uniek spelletje bumperbal. We sluiten deze vakantie af met een uitdagende avonturendag: we ontsnappen uit het reuzachtige doolhof, tonen onze coolste tricks op de BMX en razen vliegensvlug naar beneden tijdens een pijlsnelle tube-sessie!

Uitblinkers: avonturenparcours (met o.a. hoogteparcours en helirappel), avonturendag (met o.a. reuzedoolhof, tuben, BMX, minigrasgolf en outdoor bowling), lasershooten, boogschieten, bumperbal, bumbal

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. Busvervoer voor onze binnenlandse vakanties wordt opgestart vanaf minimaal 15 personen.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Bagagevuller avontuurlijk ardennen (pdf)

Vakantiebundel avontuurlijk ardennen (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00