;

baas op de boerderij

De Bonte Beestenboel Van zondag 30 jul 2023 tot vrijdag 04 aug 2023
€ 255* / € 380 5 - 7 jaar (2016-2018) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

“Tok, tok, tok”, we gaan samen op schok! Trek je laarsjes aan, want we duiken deze week de stallen van de boerderij in om de dieren een proper plekje te geven. Er is plaats voor schapen, konijntjes, ezels … Ons verblijf is dé ideale locatie om zelf eens lekker het feestvarkentje uit te hangen. We slapen op de oude graanzolder en zijn ’s morgens vroeg uit de veren om eitjes te rapen en de konijnen te knuffelen. Heb je zin om deze week ook de andere dieren te verwennen? Wat dacht je van een groentenketting maken om aan de geitjes te voederen of het eten verstoppen en zien of ze hun beloning wel vinden? Zo worden de bewoners van de boerderij zeker en vast je beste vrienden! Tot slot verwennen we onszelf met al het lekkers dat we uit onze moestuin plukken. Kortom, een week vol boerderijplezier!

Uitblinkers: overnachten en workshops op de boerderij (dierenverzorging, boerenmoestuin en dierenmanieren)

Praktisch

Vervoer: Eigen vervoer

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (De Bonte Beestenboel)

Bagagevuller wortel (pdf)

Vakantiebundel wortel (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00