;

beestige boerderij

De Bonte Beestenboel Van zondag 30 jul 2023 tot vrijdag 04 aug 2023
€ 255* / € 380 8 - 12 jaar (2011-2015) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Kukeleku, opstaan! Eerst even een kakelvers eitje klaarmaken en we zijn helemaal klaar voor een dag op boerderij De Bonte Beestenboel. We springen snel op de tractor, want de boerderijdieren staan al te trappelen! We voeren de varkens een flinke portie lekkers, waarna we rechts aan de strobalen afslaan om de schattigste geitjes en konijnen te knuffelen. Van de stallen naar de moestuin, want met onze groene vingers geven we ook de groenten en planten de nodige liefde. Nadat we onze handen uit de mouwen hebben gestoken, is er natuurlijk nog meer dan voldoende tijd voor een heleboel leuke spelletjes op het grote grasveld. ‘s Avonds praten we nog even na op de gezellige hooizolder, waarna we onder de wol kruipen: zo zijn we ‘s ochtends weer fris voor een nieuwe boerderijdag!

Uitblinkers: overnachten en workshops op de boerderij (dierenverzorging, boerenmoestuin en dierenmanieren)

Praktisch

Vervoer: Eigen vervoer

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (De Bonte Beestenboel)

Bagagevuller wortel_1 (pdf)

Vakantiebundel wortel_1 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00