;

boerderij op stelten (nieuwe locatie)

De Geestige Put Van zondag 17 jul 2022 tot vrijdag 22 jul 2022
€ 245* / € 370 5 - 6 jaar (2016-2017) Boek nu Laatste plaatsen * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Opgelet: Wegens de sluiting van Jeugdherberg De Fiertel gaat deze vakantie door op een nieuwe locatie met nieuwe uitblinkers. Hierdoor komen deze niet meer overeen met de tekst op de website en in het magazine. Voor meer informatie hierover kan je ons steeds contacteren via info@krunsj.be of telefonisch via het nummer 053 42 11 00.

Ben jij een echte dierenvriend én dol op avonturen? Dan ben je in de Vlaamse Ardennen aan het juiste adres! Deze week voeren we de boerderijdieren en maken we een heuse wandeling met onze favoriete ezel. Waggelend op de rug van onze nieuwe beste vriend ontdekken we het Muziekbos van Ronse. We toveren de kriebels in onze buik tevoorschijn wanneer we de lage touwenpiste trotseren. Hou je stevig vast, want we komen met een mini-deathride terug naar beneden. Eens terug op de grond, zetten we de boerderij helemaal op stelten!

Nieuwe uitblinkers: speleologie, boogschieten, gellyball (kindvriendelijke versie van paintball), mangrove, koekjes bakken, activiteit in samenwerking met een kinderboerderij

Praktisch

Vervoer: eigen vervoer

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (De Geestige Put)

Bagagevuller boerderij op stelten_1 (pdf)

Vakantiebundel boerderij op stelten_2 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00