;

bonjour Boulogne!

Auberge de Jeunesse HI Van zondag 24 jul 2022 tot vrijdag 29 jul 2022
€ 350* / € 475 13 - 14 jaar (2008-2009) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Bonjour! Haal je beste Frans maar van onder het stof, want het zal van pas komen in Boulogne-sur-Mer. In Nausicaa, het grootste aquarium van Europa, zal je alvast van de ene verwondering in de andere vallen. Kom oog in oog te staan met haaien, lichtgevende kwallen en zeeleeuwen. In het aanraakbassin kan je zelfs roggen en andere vissen aaien … Glibberig! We bewonderen niet alleen de onderwaterwereld, maar trekken deze vakantie ook zelf het water in. Rechtstaand op onze SUP proberen we de golven te bedwingen. Kan jij je evenwicht bewaren of ga je kopje onder? Wanneer we de wondere waterwereld achter ons hebben gelaten, is het tijd voor wat adrenaline. We stappen in onze zeilwagen, hopen dat de wind goed zit en zoeven aan hoge snelheden over het strand. Sensatie gegarandeerd. Allez, on-y-va!

Uitblinkers: Nausicaa (grootste aquarium van Europa), strandzeilen, SUP, hoogteparcours

Praktisch

Vervoer: Gratis bus**

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. 

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Auberge de Jeunesse HI)

Bagagevuller bonjour boulogne (pdf)

Toestemming om het land te verlaten 2022 (pdf)

Vakantiebundel bonjour boulogne (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00