;

boomhutbende

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 08 jul 2023 tot zaterdag 15 jul 2023
€ 249* / € 374 8 - 12 jaar (2011-2015) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Timmeren, zagen, vijzen? Check, check en ... chéck. Deze week zijn we de architect van onze eigen boomhut. We gaan van start met een plan. Wordt het een boomhut met een toren, met een touwladder of een geheime kamer? Of misschien toch gewoon alledrie? Eén ding is in elk geval zeker: zonder het juiste wachtwoord kom je er niet in! Als alles op papier staat, trekken we onze klimgordel en veiligheidshelm aan en gaan we aan de slag. We doen alles helemaal zelf: planken op maat zagen en vast timmeren, sjorren met touw … Op het einde van de week ben je een echte bouwmeester! Eenmaal de laatste balken op hun plaats hangen, toveren we onze boomhut om tot het gezelligste plekje van het hele bos. Het resultaat zal ongetwijfeld indrukwekkend zijn. Begin maar te dromen van hoe jouw ideale boomhut eruit ziet!

Uitblinkers: een hele week workshops met ervaren boomhutbouwer (boomhut bouwen, timmeren aan eigen ontwerpen …)

Programma

Deze vakantie werd uitgewerkt in samenwerking met Remenos boomhutclub.

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. 

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Bagagevuller bomal kinderen_8 (pdf)

Vakantiebundel bomal sur ourthe 2 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00