;

bruisend Boedapest

Vakantiehuis in Hongarije Van maandag 31 jul 2023 tot vrijdag 11 aug 2023
€ 630* / € 755 17 - 18 jaar (2005-2006) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Szia! Haal je zonnebril maar alvast boven, want we trekken samen naar de prachtige Hongaarse hoofdstad. We gaan twee dagen op verkenning in het culturele centrum van Boedapest, waar we de tijd nemen om de bijzondere uitzichten te bewonderen en verborgen parels te ontdekken. Even pauzeren doen we op een terrasje of bij een gezellig koffiehuis, waar we de bruisende stad zien bloeien. ‘s Avonds keren we terug naar ons verblijf aan het Balatonmeer: de ideale uitvalsbasis om de dag nadien te genieten van de zon, de mooie omgeving én verkoeling te zoeken in het verfrissende water. Even nood aan wat actie? Zet je masker op, laad je geweer en zoek dekking. Nadat het startschot gegeven is, vliegen de paintballkogels je om de oren tijdens je missie om de vlag van het andere team te veroveren. De dag sluiten we af aan de rand van het meer waar we samen genieten van de prachtige zonsondergang.

Uitblinkers: 2 dagen Boedapest (inclusief hoogtepunten zoals de Széchenyibaden en de kabelbaan van Burchtheuvel), paintball

Praktisch

Vervoer: Bus**

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiehuis in Hongarije)

Bagagevuller hongarije_1 (pdf)

Vakantiebundel hongarije_1 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00