;

bubbels en bellen

Vakantiedomein Hoge Duin Van zaterdag 02 jul 2022 tot zaterdag 09 jul 2022
10 - 12 jaar (2010-2012) Op vakantie!

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Ballen, bellen en bubbels: deze week staat helemaal in het teken van alles wat je kan opblazen! Nadat we met ons geheime recept de allergrootste bellen hebben getoverd, kruipen we zelf in een levensgrote bumperbal. De keuze om te proberen scoren of toch vooral je tegenstanders omver te kegelen, laten we helemaal aan jou over! Vergeet wel zeker je zwembroek of bikini niet, want je zult het vast niet droog kunnen houden op de vele hindernissen van het opblaasbaar waterpark. Maar ook terwijl je op een band of waterski’s over het meer scheert, zul je zeker wat nattigheid voelen. Deze unieke week kunnen we natuurlijk maar op één manier afsluiten: met een schuimparty vol bellen en ballonnen!

Uitblinkers:, waterskiën of tuben, bumperbal, Sunparks (opblaasbaar waterpark), gigantische bellen blazen, schuimparty, springkasteel

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. Busvervoer voor onze binnenlandse vakanties wordt opgestart vanaf minimaal 15 personen.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Bagagevuller bubbels en bellen (pdf)

Vakantiebundel bubbels en bellen (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00