;

buitenaards plezier

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 20 aug 2022 tot zaterdag 27 aug 2022
€ 234* / € 359 7 - 9 jaar (2013-2015) Boek nu Laatste plaatsen * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

3, 2, 1, klaar voor lancering! Droom jij helemaal weg wanneer je naar boven kijkt en een twinkelende sterrenhemel ziet? Deze week nemen we je mee in het leven van de ruimte-avonturiers die op het punt staan om op missie te vertrekken. Hiervoor reizen we naar het Euro Space Center. Om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt, oefenen we hier op aarde al even hoe het voelt om te wandelen op de maan en weg te zweven bij lage zwaartekracht. Eindigen doen we op een hoogtepunt: je krijgt een VR-bril én je eigen ruimtemissie. Het doel? Met je eigen ruimtetuig de canyons van mars verkennen. Ook buiten het Euro Space Center blijft onze blik naar de ruimte gericht. We bouwen raketten, turen dagelijks door onze eigen telescoop en observeren de beweging van de hemellichamen tijdens een nachtje slapen onder de blote sterrenhemel. Houston, dit wordt een topweek!

Uitblinkers: 1 dag Euro Space Center, raket bouwen, LEGO-workshop, nachtje onder de sterren slapen, sterrenkijken

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. Busvervoer voor onze binnenlandse vakanties wordt opgestart vanaf minimaal 15 personen.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Bagagevuller buitenaards plezier (pdf)

Vakantiebundel buitenaards plezier (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00