;
  • Deze vakantie is voorbij

Citytrip Kopenhagen

Luchthaven Charleroi Van maandag 21 aug 2017 tot vrijdag 25 aug 2017

Oeps, deze vakantie is helaas volzet... Had je toch interesse? Klik hier

15 - 16 jaar (2001-2002) Deze vakantie is voorbij Volg ons live

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Waan je in een sprookje in de Scandinavische hoofdstad Kopenhagen. Wandel door de smalle straten van het oude stadscentrum en geniet van het mooie uitzicht in de kleurrijke haven. Je ontdekt betoverende landschappen tijdens een kajaktocht en ontwijkt de rondvliegende verfkogels tijdens een spannende partij paintball. De adrenaline stroomt door je lijf tijdens de escape game. Je komt voor allerlei raadsels, opdrachten en verrassingen te staan. Kunnen jij en je team op tijd ontsnappen?

Uitblinkers: escape game, kajak, paintball

Praktisch

Zowel de heen- als terugreis gebeuren met het vliegtuig. U kan bij het inschrijven enkel eigen vervoer aanklikken, dit betekent eigen vervoer naar de luchthaven.

Krunsj info kopenhagen 15 16 (pdf)

Medische fiche bewerkbaar (docx)

Plattegrond charleroi (png)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32(0)53/42.11.00


Vakantieblog

Stad verkennen en knallen

Verschenen op 23 augustus 2017
placeholder

Gisteren verkenden we Kopenhagen in Quiz-vorm, we zitten dus helemaal vol met de leukste weetjes. In de namiddag ging 15-16 lasershooten afgewisseld met levend voetbal en estafette in summoworstelaar pakken. Terwijl 17-18 de grootste arena van Europa indook voor een partijtje paintball. 's Avonds trokken we naar de streetfood market, waar iedereen naar hartelust kon smullen van al het lekkers. De dag sloten we af met een spannend veroveringsspel of chill avond in de bar voor wie wou. Vandaag duiken we de Escape-rooms in, hopelijk vinden we allemaal onze weg naar buiten!


Foto's van deze vakantie