;
  • Deze vakantie is voorbij

Combi Zweden - Noorwegen

Campings (extra info) Van maandag 06 aug 2018 tot woensdag 15 aug 2018

Oeps, deze vakantie is helaas volzet... Had je toch interesse? Klik hier

15 - 16 jaar (2002-2003) Deze vakantie is voorbij Volg ons live

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Kan je niet kiezen tussen stad of natuur? Deze week kan het gewoon alletwee! We starten ons avontuur in de bossen van Zweden. We kiezen de ideale kampeerplaats aan het water, slaan onze tent op en genieten van de sfeer aan het kampvuur. Klaar voor deel twee? Dan gaan we met een minibusje richting de grens en ontdekken we de wonderlijke hoofdstad van Noorwegen. Kuier er door de smalle straatjes en bewoner het operagebouw tijdens een spannende stadszoektocht in het betoverende Oslo. Je wordt ongetwijfeld verliefd op alles wat Scandinavië te bieden heeft.

Uitblinkers: kanotweedaagse, citytrip Oslo, mountainbiken, avondcruise

Programma

Praktisch

Vervoer

Zowel voor de heen- als terugreis is busvervoer vanuit Erpe-Mere mogelijk.

Meer info over de locatie (Campings (extra info))

Mailing combi zweden noorwegen (pdf)

Medische fiche bewerkbaar (docx)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32(0)53/42.11.00


Vakantieblog

Op naar Noorwegen!

Verschenen op 10 augustus 2018
placeholder

We trotseerden verder de 1000 meren van zweden, of toch 1 van de vele.
Onze avontuurlijke kanodriedaagse verliep in volledige rust en stilte, of toch bijna.
Deze stilte werd even doorbroken door een wate stunt waarbij 3 van onze gentelmans zonder pardon in het water vielen bij het halen van het water uit de meren. (Jaja we drinken hier water rechtstreeks uit de meren. Dat water smaakt zeker naar meer!)
Vandaag hebben we ons kamp opgezet op Alcatraz waar we nog even genoten van de heerlijke meren voordat we richting Oslo trekken.

Gisteren trok er een onweer voorbij, er is een boom gesneuveld, maar er wordt goed gewaakt over onze veiligheid! Wij zijn klaar voor meer avontuur!

Prachtig Zweden

Verschenen op 09 augustus 2018
placeholder

Na een goede tocht over de zeven zeeën en tussen de grassen en zwemjassen kwamen we aan op alcatraz. Daar konden we onze zwemjassen pas echt gebruiken en stapten in een kano samen met ons gerief voor 3 dagen en een tent. Hier in de wildernis waar onze gsm batterijen het stilaan begeven hebben we tijd om te zwemmen in de meren, visjes te vangen met zelfgemaakte hengels en bezoek te krijgen van een das. We kijken al uit naar morgen en zijn benieuwd wat de meren hier ons nog bieden.


Foto's van deze vakantie