;

costa Espana

Camping Castell Mar Van dinsdag 08 aug 2023 tot donderdag 17 aug 2023
€ 545* / € 670 13 - 16 jaar (2007-2010) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Voor zonovergoten stranden en een azuurblauwe zee moet je deze zomer aan de Costa Brava zijn. We verkennen Barcelona en Gerona, zoeken verkoeling in het waterpretpark AquaBrava en duiken nadien de zee in voor enkele uitdagende watersporten. Het strand is in deze vakantie altijd vlakbij om rustig te chillen of om het beste van jezelf te geven tijdens een aantal spannende beachgames. Voor een Spaans feestje kunnen we terecht op de openluchtfuif in Empuriabrava én een onvergetelijke poolparty! Viva España!.

Uitblinkers: waterpretpark AquaBrava, Barcelona, Gerona, poolparty, openluchtfeestje in Empuriabrava, watersportmix (windsurfen, SUP, golfsurfen, skimboarden en beachgames)

Praktisch

** Opgelet: voor deze vakantie kan je enkel op- en afstappen in Mechelen. De exacte locatie van de opstapplaats bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van de vakantie.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Camping Castell Mar)

Bagagevuller spanje_1 (pdf)

Vakantiebundel costa espana (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00