;

crossen in de bossen

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 01 jul 2023 tot zaterdag 08 jul 2023
€ 249* / € 374 10 - 12 jaar (2011-2013) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Kruip achter het stuur van je eigen zelftrappende devalkart en raas via een parcours van maar liefst 600 meter de berg af. Snelheidsduivels die gaan natuurlijk zo snel mogelijk naar beneden: in rechte lijn! Mag het voor jou wat rustiger? Ook dat helemaal oké. Daal via de panoramische route vol bochten de berg af. Smaakt dat naar meer? Haak je kart vast aan de lift en vertrek terug naar de top van de berg. Na deze afdalingen vol adrenaline is het tijd om ons oriëntatiegevoel boven te halen. We worden afgezet ergens in het midden van het bos en zoeken aan de hand van foto’s en een kaart de weg terug. Onze tocht eindigt in het grootste houten labyrint van Europa. Lukt het jou om de uitgang te zoeken? We sluiten de week af in hogere sferen. We trekken onze klimgordels en -helmen aan en kiezen welke van de elf bomenparcours van het Forestia-park we verkennen. Avontuur en adrenaline gegarandeerd!

Uitblinkers: devalkart, Forestia (hoogteparcours), dropping, archery tag, reuzedoolhof

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. 

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Bagagevuller bomal kinderen_6 (pdf)

Vakantiebundel bomal sur ourthe 1_5 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00