;

cursus animator 2024

Vakantiedomein Hoge Duin Van zondag 31 mrt 2024 tot vrijdag 05 apr 2024
€ 140* / € 140 15 - 25 jaar (1999-2009) Inschrijven vanaf 28/08/2023 * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Hou mij op de hoogte!

Bel of mail mij indien ik toch kan inschrijven:

Hou mij op de hoogte

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Nog even geduld: onze inschrijvingen voor de cursus animator van 2024 zullen eind augustus openen. Wil je graag een e-mail ontvangen van zodra de inschrijvingen geopend zijn? Laat hiernaast (gele kader) jouw naam en e-mailadres achter, zo kunnen we jou meteen op de hoogte brengen van zodra je kunt inschrijven.

Kriebelt het om kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen? Dan is onze cursus animator helemaal jouw ding! Ontdek op welke manier je een spel in elkaar steekt, een speluitleg geeft, elk kind zo goed mogelijk bij de vakantie betrekt en nog zo veel meer. Verwacht geen saaie, lange theorielessen, wel actieve en speelse sessies waar je zelf aan de slag gaat. Via onze persoonlijke coaching gaan we op zoek naar jouw talent zodat jij kan schitteren als animator op vakantie. 

Interesse? Bekijk hier alvast de aftermovie van één van de voorgaande edities!

Praktisch

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00