;
  • Deze vakantie is voorbij

Cursus animator (met stage)

Vakantiedomein Hoge Duin Van zondag 07 apr 2019 tot vrijdag 12 apr 2019
15 - 25 jaar (1994-2004) Deze vakantie is voorbij

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Kriebelt het om kinderen de vakantie van hun leven te bezorgen? Dan is de cursus animator helemaal jouw ding! Ontdek hoe je een spel in elkaar steekt, een speluitleg geeft en zo een groep de week van hun leven bezorgt. Actieve en speelse sessies, een onvergetelijke sfeer en vrienden voor het leven zijn de ingrediënten voor een meer dan geslaagde cursusweek. Snel inschrijven is de boodschap.

Wanneer je je inschrijft voor de cursus animator met stage betekent dit dat je na de cursus stage wil lopen bij Krunsj.

Programma

Om na de cursus het attest 'Animator in het jeugdwerk' te behalen, moet je nog twee stappen doorlopen:

1) Stage

Je kan kiezen om je stage bij Krunsj af te leggen of bij een andere organisatie in het jeugdwerk. Wanneer je stage loopt bij Krunsj ben je automatisch ingeschreven voor ons voorbereidingsweekend van vrijdag 12 april tot en met zondag 14 april. Dit weekend sluit aan op de cursus en gaat door op dezelfde locatie. Je mag zondag opgehaald worden vanaf 11u.

Ook wanneer je geen stage loopt bij Krunsj is het weekend een aanrader. Apart inschrijven is niet nodig, je kan in een google form aangeven of je al dan niet aanwezig zal zijn.

2) Evaluatiedag

Eender waar je stage deed, je wordt altijd verwacht op de evaluatiedag van Krunsj. In 2019 kan je kiezen tussen zaterdag 12 oktober of zaterdag 19 oktober. Op 12 oktober gaat de evaluatiedag door om 13u in Jeugdherberg 'De Blauwput' in Leuven. (Martelarenlaan 11, 3010 Leuven - Tel. 016 63 90 62). Op 19 oktober gaat de evaluatiedag door om 13u bij de jeugddienst van Gent (Kammerstraat 12, 9000 Gent). Om een keuze te maken wanneer je stage en evaluatiedag vallen sturen wij je nog een google-form op na de bevestiging van je inschrijving.

Bij een positieve evaluatie krijg je het attest uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.

Voor meer info hierover kan je contact opnemen via vorming@krunsj.be

Praktisch

Na de cursus krijg je van ons een deelnamebewijs voor eventuele terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Vraag dus zeker eens na bij je gemeentelijke jeugddienst of je hier recht op hebt.

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Mailing cursus animator (pdf)

Medische fiche bewerkbaar (docx)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00