;

cursus animator (zonder stage)

Vakantiedomein Hoge Duin Van zondag 05 apr 2020 tot vrijdag 10 apr 2020
€ 140* / € 240 15 - 25 jaar (1995-2005) Boek nu Wachtlijst actief * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Kriebelt het om kinderen de vakantie van hun leven te bezorgen? Dan is de cursus animator helemaal jouw ding! Ontdek hoe je een spel in elkaar steekt, een speluitleg geeft en zo een groep de week van hun leven bezorgt. Actieve en speelse sessies, een onvergetelijke sfeer en vrienden voor het leven zijn de ingrediënten voor een meer dan geslaagde cursusweek. Snel inschrijven is de boodschap.

Wanneer je je inschrijft voor de cursus animator zonder stage betekent dit dat je na de cursus stage wil lopen bij een andere organisatie.

Opgelet: Voor deze cursus moet je minimum 15 jaar zijn. Dit wilt zeggen dat je geboren bent vóór 05.04.2005.

Programma

Programma: Om na de cursus het attest 'Animator in het jeugdwerk' te behalen, moet je nog twee stappen doorlopen:

1) Stage

Je kan kiezen om je stage bij Krunsj af te leggen of bij een andere organisatie in het jeugdwerk. Wanneer je stage loopt bij Krunsj ben je automatisch ingeschreven voor ons voorbereidingsweekend van vrijdag 10 april tot en met zondag 12 april. Dit weekend sluit aan op de cursus en gaat door op dezelfde locatie. Je mag zondag opgehaald worden vanaf 11u.

Ook wanneer je geen stage loopt bij Krunsj is het weekend een aanrader. Apart inschrijven is niet nodig, je kan in een Google form aangeven of je al dan niet aanwezig zal zijn.

2) Evaluatiedag

Eender waar je stage deed, je wordt altijd verwacht op de evaluatiedag van Krunsj. In 2020 kan je kiezen tussen zaterdag 17 oktober of zaterdag 24 oktober. Op 17 oktober gaat de evaluatiedag door in Leuven, op 24 oktober zal de evaluatiedag doorgaan in Gent. Om een keuze te maken wanneer je stage en evaluatiedag vallen sturen wij je nog een google-form op na de bevestiging van je inschrijving. In aanloop van de evaluatiedag krijg je ook nog een mail met verdere uitleg. 

Bij een positieve evaluatie krijg je het attest uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.

Voor meer info hierover kan je contact opnemen via vorming@krunsj.be

Praktisch

Na de cursus krijg je van ons een deelnamebewijs voor eventuele terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Vraag dus zeker eens na bij je gemeentelijke jeugddienst of je hier recht op hebt.

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Mailing cursus animator_4 (pdf)

Medische fiche_77 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32(0)53/42.11.00