;
  • Deze vakantie is voorbij

cursus animator (zonder stage)

Jeugdverblijfcentrum De Hagaard Van woensdag 01 jul 2020 tot zondag 05 jul 2020
15 - 25 jaar (1995-2005) Deze vakantie is voorbij

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Kriebelt het om kinderen de vakantie van hun leven te bezorgen? Dan is de cursus animator helemaal jouw ding! Ontdek hoe je een spel in elkaar steekt, een speluitleg geeft en zo een groep de week van hun leven bezorgt. Actieve en speelse sessies, een onvergetelijke sfeer en vrienden voor het leven zijn de ingrediënten voor een meer dan geslaagde cursusweek. Snel inschrijven is de boodschap.

Wanneer je je inschrijft voor de cursus animator zonder stage betekent dit dat je na de cursus stage loopt bij een andere organisatie als Krunsj. 

Opgelet: Voor deze cursus moet je minimum 15 jaar zijn. Dit wilt zeggen dat je geboren bent vóór 30.06.2005.

Programma

Om na de cursus het attest 'Animator in het jeugdwerk' te behalen, moet je nog een stage doorlopen.

Stage

Je kan kiezen om je stage bij Krunsj af te leggen of bij een andere organisatie in het jeugdwerk. Wanneer je stage loopt bij Krunsj moet je deze Google form invullen zodat wij zo snel mogelijk de stageplaatsjes kunnen verdelen voor de zomer 2020.

Ook wanneer je geen stage loopt bij Krunsj is het belangrijk om de Google form in te vullen, want via deze weg vragen we nog wat aanvullende gegevens. 

Praktisch

Na de cursus krijg je van ons een deelnamebewijs voor eventuele terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Vraag dus zeker eens na bij je gemeentelijke jeugddienst of je hier recht op hebt.

 

Meer info over de locatie (Jeugdverblijfcentrum De Hagaard)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00