;

cursus animator (zonder stage)

Vakantiedomein Hoge Duin Van zondag 04 apr 2021 tot vrijdag 09 apr 2021
€ 140* / € 240 15 - 25 jaar (1996-2006) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Ben jij een 15-jarig vat vol creativiteit met waanzinnige spelideeën? Kriebelt het om kinderen de vakantie van hun leven te bezorgen? Dan is de cursus animator helemaal jouw ding! Ontdek deze week alle kneepjes van het vak: op welke manier je een spel in elkaar steekt, een speluitleg geeft en zoveel meer. Verwacht geen saaie, lange theorielessen, maar actieve en speelse sessies waar je zelf aan de slag gaat. Door onze persoonlijke coaching gaan we op zoek naar jouw talent zodat jij kan schitteren als animator op vakantie. Zet je feesthoed op en spring het jeugdwerk in!

Programma

Om na de cursus het attest 'Animator in het jeugdwerk' te behalen, moet je nog een stage doorlopen.

Stage

Je kan kiezen om je stage bij Krunsj af te leggen of bij een andere organisatie in het jeugdwerk. Wanneer je stage loopt bij Krunsj moet je dit Google-formulier invullen zodat wij zo snel mogelijk de stageplaatsjes kunnen verdelen voor de zomer 2020.

Ook wanneer je geen stage loopt bij Krunsj is het belangrijk om het Google-formulier in te vullen, want via deze weg vragen we nog wat aanvullende gegevens.

Indien je nog vragen zou hebben, mag je altlijd contact opnemen via vorming@krunsj.be.

Praktisch

Praktisch: Na de cursus krijg je van ons een deelnamebewijs voor eventuele terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Vraag dus zeker eens na bij je gemeentelijke jeugddienst of je hier recht op hebt.

Opgelet: Voor deze cursus moet je minimum 15 jaar zijn. Dit wilt zeggen dat je geboren bent vóór 04.04.2006.

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00