;
  • Deze vakantie is voorbij

Cursus animator (zonder stage)

Vakantiedomein Hoge Duin Van zondag 01 apr 2018 tot vrijdag 06 apr 2018

Oeps, deze vakantie is helaas volzet... Had je toch interesse? Klik hier

15 - 25 jaar (1993-2003) Deze vakantie is voorbij

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Ben jij een 15-jarig speelbeest dat maar niet genoeg kan krijgen van spelen en kriebelt het om kinderen de vakantie van hun leven te bezorgen? Dan is de cursus animator helemaal jouw ding! Ontdek op welke manier je een spel in elkaar steekt, een speluitleg geeft en nog zo veel meer. Verwacht geen saaie, lange theorielessen maar actieve en speelse sessies waar je zelf aan de slag gaat. Door onze persoonlijke coaching gaan we op zoek naar jouw talent zodat jij kan schitteren als animator op vakantie. Snel inschrijven is de boodschap.

Wanneer je je inschrijft voor de cursus animator zonder stage betekent dit dat je na de cursus stage wil lopen bij een andere organisatie.

 

Programma

Om na de cursus het attest 'Animator in het jeugdwerk' te behalen, moet je nog twee stappen doorlopen:

1) Stage

Je kan kiezen om je stage bij Krunsj af te leggen of bij een andere organisatie in het jeugdwerk. Wanneer je stage loopt bij Krunsj ben je automatisch ingeschreven voor ons voorbereidingsweekend van vrijdag 6 april tot zondag 8 april. Dit weekend sluit aan op de cursus en gaat door op dezelfde locatie. Je mag zondag opgehaald worden vanaf 11u.

Ook wanneer je geen stage loopt bij Krunsj is het weekend een aanrader. Apart inschrijven is niet nodig, je kan in een google form aangeven of je al dan niet aanwezig zal zijn.

2) Evaluatiedag

Eender waar je stage deed, je wordt altijd verwacht op de evaluatiedag van Krunsj.
In 2018 kan je kiezen tussen zaterdag 13 oktober of zaterdag 20 oktober. Op beide data gaat de evaluatiedag door om 13.30u in Jeugdherberg 'De Blauwput' in Leuven. (Martelarenlaan 11, 3010 Leuven - Tel. 016 63 90 62)

Om een keuze te maken wanneer je stage en evaluatiedag vallen sturen wij je nog een google-form op na de bevestiging van je inschrijving.

Bij een positieve evaluatie krijg je het attest uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.

Praktisch

Na de cursus krijg je van ons een deelnamebewijs voor eventuele terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Vraag dus zeker eens na bij je gemeentelijke jeugddienst of je hier recht op hebt.

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Infobundel cursus animator (pdf)

Medische fiche bewerkbaar (docx)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32(0)53/42.11.00