;

cursus hoofdanimator

Vakantiedomein Hoge Duin Van zondag 04 apr 2021 tot vrijdag 09 apr 2021
€ 140* / € 240 16 - 25 jaar (1996-2005) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Je hebt het attest animator op zak of 100 uur ervaring in het jeugdwerk, maar het mag wat meer zijn voor jou? Droom je ervan om samen met je team een vakantie in goede banen te leiden? Dan ben je op deze cursus hoofdanimator aan het juiste adres! Ontdek hoe je een gevarieerd vakantieprogramma in elkaar bokst en hoe je een team animatoren begeleidt op een waanzinnige vakantie. Als hoofdanimator blijf je in de eerste plaats animator, dus verwacht je maar aan een actieve en inspirerende cursus.

 

Programma

Om na de cursus het attest 'Hoofdanimator in het jeugdwerk' te behalen, moet je nog de stage doorlopen:

Stage

Je kan kiezen om je stage bij Krunsj af te leggen of bij een andere organisatie in het jeugdwerk. Wanneer je stage loopt bij Krunsj moet je dit Google-formulier invullen zodat wij zo snel mogelijk de stageplaatsjes kunnen verdelen voor de zomer 2020.

Ook wanneer je geen stage loopt bij Krunsj is het belangrijk om dit Google-formulier in te vullen, want via deze weg vragen we nog wat aanvullende gegevens.

Indien je nog vragen zou hebben, mag je altijd contact opnemen via vorming@krunsj.be.

Praktisch

Praktisch: Als je graag stage loopt bij Krunsj, verwachten we je al op zondagvoormiddag voor de cursus effectief start en op het
voorbereidingsweekend aansluitend aan de cursus.

Opgelet:

Coronavirus: Met gezondheid en verantwoordelijkheid als belangrijkste prioriteiten organiseren we onze vormingen met de nodige veiligheid en voorzorgen. Actuele informatie in verband met de coronamaatregelen kan je terugvinden op onze coronapagina.

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Bagagevuller cursus hoofdanimator (pdf)

Vakantiebundel cursus hoofdanimator (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00