;

cursus hoofdanimator

Vakantiedomein Hoge Duin Van zondag 02 apr 2023 tot vrijdag 07 apr 2023
€ 140* / € 140 16 - 24 jaar (1999-2007) Boek nu Wachtlijst actief * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Je hebt het attest animator al op zak of 100 uur ervaring in het jeugdwerk, maar het mag wel wat meer zijn voor jou? Droom je ervan om samen met je team een vakantie in goede banen te leiden? Dan is onze cursus hoofdanimator écht iets voor jou! Ontdek hoe je een gevarieerd vakantieprogramma in elkaar bokst en hoe je het allerbeste uit een team animatoren haalt. We dompelen je onder in een knettergek Krunsj-bad boordevol boeiende en actieve sessies. Hangt het attest ‘hoofdanimator in het jeugdwerk’ binnenkort ook aan jouw muur te schitteren?

Programma

Om na de cursus het attest 'Hoofddanimator in het jeugdwerk' te behalen, moet je nog een stage (van 50 uur) doorlopen. In aanloop van de cursus zal je een online formulier ontvangen waarin je kan aanduiden of je deze stage bij Krunsj of bij een andere jeugdwerkorganisatie wilt volgen. Wanneer je kiest voor een stage bij Krunsj, zal je in dit formulier ook je vrije periodes kunnen aanduiden waarop jouw stage zou kunnen doorgaan. Je zal dit formulier ontvangen samen met de 'laatste info'-mail voor de cursus.

Stage

Je kan kiezen om je stage bij Krunsj af te leggen of bij een andere organisatie in het jeugdwerk.

Vragen

Als je nog vragen hebt, mag je altijd een mailtje sturen naar melissa.vanlindt@krunsj.be

Praktisch

Praktisch:

Opgelet:

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Bagagevuller cursus hoofd animator_9 (pdf)

Vakantiebundel cursus hoofdanimator_3 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00