;

cursus hoofdanimator

Vakantiedomein Hoge Duin Van zondag 05 apr 2020 tot vrijdag 10 apr 2020
€ 195* / € 295 16 - 25 jaar (1995-2004) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Je droomt ervan om samen met je team een vakantie in goede banen te leiden? Je hebt het attest animator op zak of 100 uur ervaring in het jeugdwerk? Je bent 16 jaar? Twijfel dan geen seconde en schrijf je in voor onze cursus hoofdanimator.

Je ontdekt hoe je een gevarieerd vakantieprogramma in elkaar bokst en hoe je een ploeg animatoren begeleidt op een spetterende vakantie. Als hoofdanimator blijf je in de eerste plaats animator, dus verwacht je maar aan een actieve en inspirerende cursus.

Opgelet: Voor deze cursus moet je minimum 16 jaar zijn. Dit wilt zeggen dat je geboren bent vóór 05.04.2004.

Programma

Om na de cursus het attest 'Hoofdanimator in het jeugdwerk' te behalen, moet je nog twee stappen doorlopen:

1) Stage

Je kan kiezen om je stage bij Krunsj af te leggen of bij een andere organisatie in het jeugdwerk. Wanneer je stage loopt bij Krunsj wordt je verwacht op ons voorbereidingsweekend van vrijdag 10 april tot en met zondag 12 april. Inschrijven kan een twee tal maanden op voorhand. Dit weekend sluit aan op de cursus en gaat door op dezelfde locatie. Je mag zondag opgehaald worden vanaf 11u.

2) Evaluatiedag

Eender waar je stage deed, je wordt altijd verwacht op de evaluatiedag van Krunsj.

In 2020 kan je kiezen tussen zaterdag 17 oktober of zaterdag 24 oktober. Op 17 oktober gaat de evaluatiedag door in Leuven, op 24 oktober zal de evaluatiedag doorgaan in Gent. Om een keuze te maken wanneer je stage en evaluatiedag vallen sturen wij je nog een google-form op na de bevestiging van je inschrijving. In aanloop van de evaluatiedag krijg je ook nog een mail met verdere uitleg.

Bij een positieve evaluatie krijg je het attest uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.

Voor meer info hierover kan je contact opnemen via vorming@krunsj.be

Praktisch

Na de cursus krijg je van ons een deelnamebewijs voor eventuele terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Vraag dus zeker eens na bij je gemeentelijke jeugddienst of je hier recht op hebt.

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Mailing cursus hoofdanimator_1 (pdf)

Medische fiche_79 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32(0)53/42.11.00