;
  • Deze vakantie is voorbij

Cursus hoofdanimator

Vakantiedomein Hoge Duin Van zondag 07 apr 2019 tot vrijdag 12 apr 2019
16 - 25 jaar (1994-2003) Deze vakantie is voorbij

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Je droomt ervan om samen met je team een vakantie in goede banen te leiden? Je hebt het attest animator op zak of 100 uur ervaring in het jeugdwerk? Je bent 16 jaar? Twijfel dan geen seconde en schrijf je in voor onze cursus hoofdanimator.

Je ontdekt hoe je een gevarieerd vakantieprogramma in elkaar bokst en hoe je een ploeg animatoren begeleidt op een spetterende vakantie. Als hoofdanimator blijf je in de eerste plaats animator, dus verwacht je maar aan een actieve en inspirerende cursus.

Programma

Om na de cursus het attest 'Hoofdanimator in het jeugdwerk' te behalen, moet je nog twee stappen doorlopen:

1) Stage

Je kan kiezen om je stage bij Krunsj af te leggen of bij een andere organisatie in het jeugdwerk. Wanneer je stage loopt bij Krunsj ben je automatisch ingeschreven voor ons voorbereidingsweekend van vrijdag 12 april tot en met zondag 14 april. Inschrijven kan een twee tal maanden op voorhand. Dit weekend sluit aan op de cursus en gaat door op dezelfde locatie. Je mag zondag opgehaald worden vanaf 11u.

Ook wanneer je geen stage loopt bij Krunsj is het weekend een aanrader. Apart inschrijven is niet nodig, je kan in een google form aangeven of je al dan niet aanwezig zal zijn.

2) Evaluatiedag

Eender waar je stage deed, je wordt altijd verwacht op de evaluatiedag van Krunsj.

Data, uur en locatie worden in het najaar van 2019 nog samen afgesproken met de cursisten. Om een keuze te maken wanneer je stage valt, sturen wij je nog een google-form op na de bevestiging van je inschrijving.

Bij een positieve evaluatie krijg je het attest uitgereikt door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.

Voor meer info hierover kan je contact opnemen via vorming@krunsj.be

Praktisch

Na de cursus krijg je van ons een deelnamebewijs voor eventuele terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Vraag dus zeker eens na bij je gemeentelijke jeugddienst of je hier recht op hebt.

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Hoge Duin)

Mailing cursus hoofdanimator (pdf)

Medische fiche bewerkbaar (docx)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00