;
  • Deze vakantie is voorbij

de blije alpaca 02.08 - 08.08

De Blije Alpaca Van zondag 02 aug 2020 tot zaterdag 08 aug 2020

Oeps, deze vakantie is helaas volzet... Had je toch interesse? Klik hier

5 - 12 jaar (2008-2015) Deze vakantie is voorbij

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Hij is superlief, heeft een zachte, dikke vacht en kan af en toe ver spuwen. Weet jij wie het is? Inderdaad, Alfie de alpaca! Deze week maken we van boerderij ‘De Blije Alpaca’ onze thuisbasis.

We doen hier meer dan enkel slapen, we steken ook onze handen uit de mouwen. We helpen bij het verzorgen van de dieren en ervaren hoe het leven op een echte boerderij eraan toegaat. Na al dat zweten is het tijd om verkoeling te zoeken in de zwemvijver van domein Nieuwdonk. Op vrijdag staat er nog een BBQ en een knetterende kampvuuravond op het programma. Alle ingrediënten voor een gezellige week dus. Zing jij ook mee? “Vrolijke, vrolijke vrieeeeeenden …”

Uitblinkers: alpacaboerderij, provinciaal domein Nieuwdonk, BBQ met kampvuuravond

Ben je geboren in 2010 of vroeger, dan slaap je in een tent in de weide tussen de alpaca’s: een unieke belevenis!

 

Programma

Praktisch

Je kan de volledige week blijven of je kan ervoor kiezen om maar drie nachten te blijven slapen. Dit kan van zondag 02.08 tot en met woensdag 05.08. In- en uitchecken kan zowel van 9u tot 10.30u als van 16u tot 18u.***

Vervoer: eigen vervoer

*** Om het onthaal vlot en veilig te laten verlopen, werken we met vaste tijdsblokken voor het in- en uitchecken. Dit kan slechts op één vast moment dat in de 'laatste info'-mail wordt gecommuniceerd.

Meer info over de locatie (De Blije Alpaca)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00