;

de boomhutbende

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 13 aug 2022 tot zaterdag 20 aug 2022
€ 234* / € 359 10 - 12 jaar (2010-2012) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Timmeren, zagen, vijzen? Check, check en ... chéck. Deze week zijn we dé architect van onze eigen boomhut. We gaan van start met een plan. Wordt het een boomhut met een toren, met een klimmuur of tunnel? Of misschien toch gewoon alledrie? Als alles op papier staat, trekken we onze klimgordel en veiligheidshelm aan en gaan we aan de slag. We doen alles helemaal zelf: planken op maat zagen en vast timmeren, sjorren met touw … op het einde van de week ben je een echte bouwmeester! Het resultaat zal ongetwijfeld indrukwekkend zijn. Begin maar te dromen van hoe jouw ideale boomhut eruit ziet!

Uitblinkers: hele week workshops met ervaren boomhutbouwer (boomhut bouwen, timmeren aan eigen ontwerpen …)

Programma

Deze vakantie wordt uitgewerkt in samenwerking met Remenos Timmerclub.

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. Busvervoer voor onze binnenlandse vakanties wordt opgestart vanaf minimaal 15 personen.

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Bagagevuller de boomhutbende (pdf)

Vakantiebundel de boomhutbende (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00