;

de strijd om Ardennen

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 06 aug 2022 tot zaterdag 13 aug 2022
€ 234* / € 359 7 - 9 jaar (2013-2015) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Deze week schrijf je geschiedenis door op heldhaftige wijze jouw team naar de overwinning te loodsen! We stomen onszelf helemaal klaar in het meest uitdagende avonturenpark van het land. Overwin je hoogtevrees in het klimbos, de via ferrata of het nettenpark en breek het snelheidsrecord op de tubing slide. En daarna is het eindelijk zover: vastberaden starten we de veldslag. Nadat we de vijand hebben bekogeld met pijlen en verfkogels, trekken we ten aanval met een hightechwaterpistool in de hand. Klaar voor de strijd van je leven?

Uitblinkers: Adventure Valley (met o.a. 3D-labyrint, tubing slide, klimbos, via ferrata, klimmuur, nettenpark, speleologie …), paintball, hightechwaterpistolen, archery tag, sabelgevecht, fakkeltocht

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. Busvervoer voor onze binnenlandse vakanties wordt opgestart vanaf minimaal 15 personen.

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Bagagevuller de strijd om de ardennen (pdf)

Vakantiebundel de strijd om de ardennen (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00