;

denderend Aalst

KLJ Moorsel Van maandag 24 jul 2023 tot vrijdag 28 jul 2023
€ 190* / € 315 10 - 12 jaar (2011-2013) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Voor een week boordevol actie moet je deze vakantie in Oilsjt zijn. In Jumpsky wacht ons een gigantisch springparadijs met trampolines in alle groottes, vormen en richtingen. Loop over muren, laat je volledig gaan bij één van de interactieve spelen en plons na een zwaai aan de trapeze recht in het midden van het luchtkussen. Na al dat luchtplezier springen we samen in een reuzekano om de groene regio rond Aalst vanop het water te verkennen. Schiet jij nadien elke pijl raak tijdens een spannende wedstrijd archery tag of blink je toch vooral uit in het lasershooten? Om onze vakantie met een hoogtepunt te eindigen gebruiken we al onze kracht, coördinatie én lenigheid op de uitdagende klimmuren. Klaar voor een week vol Aalsters plezier?

Uitblinkers: Jumpsky (trampolinepark), reuzekano, hoogteparcours, lasershooten, archery tag, muurklimmen op een klimschouw, Aquatopia (zwembad)

Praktisch

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (KLJ Moorsel)

Bagagevuller moorsel_1 (pdf)

Vakantiebundel moorsel_1 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00