;

dolle dino's

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 01 jul 2023 tot zaterdag 08 jul 2023
€ 234* / € 359 5 - 6 jaar (2017-2018) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

We kruipen deze week in onze teletijdmachine en reizen helemaal terug naar de prehistorie! Maar opgelet: we zijn nog maar net aangekomen en we worden al op de hielen gezeten door een T-Rex! Terwijl we wegduiken in de Ardense bossen zien we verscholen tussen de struiken een groot, wit ei liggen: dat moet van een dinosaurus zijn! Als dino-experts verzorgen we dit ei natuurlijk met veel warmte en voorzichtigheid, tot we plots kleine scheurtjes beginnen te zien … Ben jij ook al benieuwd wat er zal uitkomen? Om onze paleontologische kennis te verruimen, gaan we nadien zelf aan de slag met de meest uiteenlopende fossielen: tegen het einde van de dag maak jij vlot een afdruk van een brachyosaurus en een diplodocus! Ten slotte springen we in een rubberen boot en varen we het wilde water af op zoek naar levensgrote dinosaurussen in de DinoSplash van Plopsa Coo. Klaar voor een dinotastisch avontuur?

Uitblinkers: Plopsa Coo, dino-eieren laten uitkomen, dinofossielen maken

Praktisch

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. 

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Bagagevuller bomal kinderen_3 (pdf)

Vakantiebundel bomal sur ourthe 1_2 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00