;

durven en doen (nieuwe locatie)

De Geestige Put Van zondag 17 jul 2022 tot vrijdag 22 jul 2022
€ 260* / € 385 10 - 12 jaar (2010-2012) Boek nu Laatste plaatsen * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Opgelet: Wegens de sluiting van Jeugdherberg De Fiertel gaat deze vakantie door op een nieuwe locatie met nieuwe uitblinkers. Hierdoor komen deze niet meer overeen met de tekst op de website en in het magazine. Voor meer informatie hierover kan je ons steeds contacteren via info@krunsj.be of telefonisch via het nummer 053 42 11 00.

Tsjakaaaa! Oefen alvast jouw luidste kreet, want je gaat hem nodig hebben hier in het avontuurlijke Ronse. Samen trekken we een volledige week de hoogte in. Maak een adembenemende klim, klik je vast, veeg je zweet nog eens af aan je broek en … springen maar! Vanop 14 meter hoogte duiken we in vrije val naar beneden, woehoeee! Na die eerste adrenalinekick dagen we onszelf uit op de via ferrata en proberen ons evenwicht te bewaren op de highropes. Oké, alleen hebben we het intussen helemaal onder controle, maar kunnen we het ook samen? We gaan de uitdaging aan om met vier de knuffelpaal naar boven te klimmen en ons staande te houden op het miniplatform. Afdalen doen we natuurlijk door eraf te springen. Geronimo! De klimgordels liggen alvast op jou te wachten.

Nieuwe uitblinkers: aquapark, kajak, SUP, bananaride, touwenpiste, zipline, megaladder, skimboard, mangrove, speleologie, gellyball (kindvriendelijke versie van paintball)

Praktisch

Vervoer: eigen vervoer

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (De Geestige Put)

Bagagevuller durven en doen_1 (pdf)

Vakantiebundel durven en doen_2 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00