;

eersteklas moeras

Jeugdverblijfscentrum Het Moerashuis Van zondag 26 jul 2020 tot zaterdag 01 aug 2020
€ 225* / € 350 10 - 12 jaar (2008-2010) Boek nu Volzet voor diversiteit * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Ga op verkenning in de wondere wereld van het Moerashuis. Een spannend moerasparcours en een blotevoetenpad brengen de avonturier in jezelf naar boven. Ooit al gehoord van een mega SUP? Op deze vakantie ontdek je er alles van. Dobber op het water, hou je evenwicht en zorg dat je niet nat wordt! Je slingert verder als een echte Tarzan in het klimparcours. Zet je koffers maar al klaar want daar gaan we … Aaiaaaaah!

Uitblinkers: mega SUP, moerasparcours, waterski, blotevoetenpad, speleotempel alternatieve activiteit ter plaatse te beslissen**, klimtoren, hoge tarzans

** Samen met experten werden er zomerplannen opgesteld voor het jeugdwerk, waarbij gezondheid en verantwoordelijkheid de belangrijkste prioriteiten zijn. Het bleek niet mogelijk om deze activiteit te organiseren volgens de uitgewerkte maatregelen. Daarom zijn we jammer genoeg genoodzaakt deze activiteit te vervangen door een alternatief. De deelnemers zullen ter plaatse de mogelijkheid krijgen om in samenspraak met de animatoren een leuke activiteit te kiezen uit het aanbod van onze partner 'The Outsider'.

Praktisch

Vervoer: eigen vervoer

Meer info over de locatie (Jeugdverblijfscentrum Het Moerashuis)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00