;

expeditie Beekse Bergen

Tipi-dorp De Roerdomp Van zondag 17 jul 2022 tot zaterdag 23 jul 2022
€ 245* / € 370 7 - 12 jaar (2010-2015) Boek nu Laatste plaatsen * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Ben jij benieuwd naar het gebrul van een leeuw en het getrompetter van een olifant? Vanuit de safaribus én -boot ontdekken we alle dieren die in de Beekse Bergen hun thuis hebben. Onder professionele begeleiding van de ervaren rangers bewonderen we de wilde dieren van dichtbij. Na twee dagen heeft het safaripark geen geheimen meer voor ons. Om de week op een hoogtepunt te eindigen, brengen we een bezoekje aan het Speelland waar we ons helemaal kunnen uitleven. We halen onze gekste trucjes boven op de trampolines en zoeken verkoeling in de zwemvijver waar we in plonsen via een steile of iets minder steile glijbaan. Kan jij zo lang onder water blijven als een nijlpaard? Slapen doen we deze week niet op de typische manier, maar in een heus tipi-dorp. Expeditie Beekse Bergen is klaar voor vertrek!

Uitblinkers: 3 dagen Beekse Bergen (2 dagen dierenpark en 1 dag Speelland), safari per boot en per bus, huifkartocht, slapen in tipi’s

Praktisch

Vervoer: eigen vervoer

Overnachting: We slapen deze week in tipi's

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Tipi-dorp De Roerdomp)

Bagagevuller expeditie beekse bergen (pdf)

Toestemming om het land te verlaten 2022_13 (pdf)

Vakantiebundel expeditie beekse bergen (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00