;
  • Deze vakantie is voorbij

fantastisch moerastisch (nieuw!)

Jeugdverblijfscentrum Het Moerashuis Van zondag 26 jul 2020 tot zaterdag 01 aug 2020
13 - 15 jaar (2005-2007) Deze vakantie is voorbij

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Dit is een vakantie voor echte durvers. Onze thuisbasis deze week is aan het Donkmeer, waar een avontuurlijke mix van activiteiten op het programma staat. Heb jij voldoende evenwicht om het droog te houden tijdens een uitdagende sessie waterski en kajak? Of test je liever de limieten van je eigen kunnen terwijl je 'The Blue Diamond' probeert te bedwingen? Nadien beproeven we ons hoogtevrees nog verder tijdens een heuse via ferrata die we afsluiten met een pijlsnelle deathride voor een extra vleugje adrenaline! Nadat we veilig aan de overkant van het moeras zijn geraakt, worden al onze zintuigen geprikkeld tijdens een tocht over het blotevoetenpad. We sluiten de week ten slotte af in het midden van de natuur met een unieke overnachting in een 'thuisbuis'. Ready, set, let's go!

Uitblinkers: waterski, touwenparcours ‘The Blue Diamond’**, via ferrata met deathride, kajak, moerasparcours***, blotevoetenpad, overnachten in 'thuisbuis'

** Samen met experten werden er zomerplannen opgesteld voor het jeugdwerk, waarbij gezondheid en verantwoordelijkheid de belangrijkste prioriteiten zijn. Het bleek niet mogelijk om de het touwenparcours 'The Blue Diamond' - binnen de puzzel met alle andere activiteiten - te organiseren volgens de uitgewerkte maatregelen. Daarom zijn we jammer genoeg genoodzaakt deze activiteit te vervangen door een alternatieve activiteit. In plaats van het touwenparcours, staan de uitdagende 'hoge tarzans' op het programma.

*** Samen met experten werden er zomerplannen opgesteld voor het jeugdwerk, waarbij gezondheid en verantwoordelijkheid de belangrijkste prioriteiten zijn. Het bleek niet mogelijk om de het moerasparcours - binnen de puzzel met alle andere activiteiten - te organiseren volgens de uitgewerkte maatregelen. Daarom zijn we jammer genoeg genoodzaakt deze activiteit te vervangen door een alternatieve activiteit. In plaats van het moerasparcours, proberen we ons evenwicht te behouden tijdens een sessie 'mega SUP' op het meer.

Praktisch

Vervoer: eigen vervoer

Meer info over de locatie (Jeugdverblijfscentrum Het Moerashuis)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00