;

gaan met die Bobbejaan

De Hoge Rielen Van zondag 24 jul 2022 tot zaterdag 30 jul 2022
€ 230* / € 355 7 - 9 jaar (2013-2015) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Kan jij de Speedy Bob, de Mount Mara en de Dreamcatcher wel de baas? Zet deze week dan maar alvast in je agenda, want samen met je Krunsj-vrienden leef je je helemaal uit in Bobbejaanland. Eenmaal bekomen van al die dolle attracties, duiken we de Kempense bossen in. Tijdens een op-en-top survival-dag leren we onder meer hoe we zelf een vuurtje kunnen maken met enkel materialen die we in het bos vinden. Boven, onder, een grote sprong vooruit en hop … langs het hindernissenparcours vinden we vervolgens de weg naar de Lilse Bergen. Hier racen we naar de overwinning op onze go-carts en maken we de gekste salto’s op de reuzetrampolines. Knallen maar!

Uitblinkers: Bobbejaanland, hindernissenparcours, highlandgames, Lilse Bergen (laag touwenparcours, klimmuur, trampoline, skelters, speleobox en bosspel), survivalworkshop

Praktisch

Vervoer: eigen vervoer

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (De Hoge Rielen)

Bagagevuller gaan met de bobbejaan (pdf)

Vakantiebundel gaan met die bobbejaan (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00