;

grenzeloos plezier

Vakantiedomein Dennenheuvel Van zaterdag 15 jul 2023 tot zaterdag 22 jul 2023
€ 249* / € 374 10 - 12 jaar (2011-2013) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Lenig als een slang? Of vinnig als een vis? Dat komt goed van pas, want tijdens een spannende sessie speleologie wriemelen we ons op handen en voeten door de smalste gangetjes en kronkels. Nadien gaan we in stijgende lijn: langs een via ferrata klauteren we over de rotsen, waarna we via een uitdagend touwenparcours helemaal tot de top van de berg proberen te raken! Na het bereiken van de top klikken we ons vast aan de ziplijn en roetsjen we helemaal naar beneden tot we weer met onze beide voeten op de grond staan. Eens beneden crossen we naar onze veilige basis in het bos, nemen ons lasergeweer in de hand en verdedigen we ons kamp. Doel van het spel? Samen tactisch door het bos sluipen, tegenstanders beschieten en hun kamp veroveren. Pief, poef, paf, ik schiet je af!

Uitblinkers: speleologie, avonturendag (met o.a. hoogteparcours, deathride, via ferrata, tyrolienne …), lasershooten

Praktisch

Vervoer: Gratis bus** of eigen vervoer

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. 

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiedomein Dennenheuvel)

Bagagevuller bomal kinderen_15 (pdf)

Vakantiebundel bomal sur ourthe 3_3 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00