;

haaientanden en zeeleeuwzoenen

Groepsaccommodatie CJV Kamp Van maandag 21 aug 2023 tot vrijdag 25 aug 2023
€ 225* / € 350 10 - 12 jaar (2011-2013) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Ben jij dapper genoeg om eigenhandig vanuit een kooi in het water zelf de haaien te voederen? Trek dan je wetsuit en snorkel aan, neem de voertang vast en verleg je grenzen tijdens deze onvergetelijke duik. Zijn al die vlijmscherpe tanden minder jouw ding? Kies dan voor een gezellig moment samen met de allerleukste zeehonden en zeeleeuwen! Tijdens deze unieke ervaring mag je hen zelfs aanraken. In ruil voor een lekker visje doen ze bovendien de coolste trucs óf krijg je een natte high five cadeau. Na een dag vol waterpret in de glijbanen of bij één van de spectaculaire zeeleeuwenshows van Neeltje Jans is het tijd om zelf het water te bedwingen. We peddelen erop los in onze kajak of proberen onszelf recht te houden op onze SUP-plank. De vakantie afsluiten, doen we het droge: met ons laserpistool in de aanslag besluipen we het andere team om hen bij de eerste beweging meteen uit te schakelen. Steek jij mee de grens over naar het zonnige Zeeland?

Uitblinkers: zwemmen met haaien of sessie vlak bij zeehonden, Neeltje Jans, SUP of kajak, lasershooten

Opgelet: om deel te kunnen nemen aan deze vakantie, moet je kunnen zwemmen.

Praktisch

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. 

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Groepsaccommodatie CJV Kamp)

Bagagevuller renesse_1 (pdf)

Vakantiebundel renesse_3 (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00