;

heerlijk Hongarije

Vakantiehuis in Hongarije Van maandag 31 jul 2023 tot vrijdag 11 aug 2023
€ 630* / € 755 15 - 16 jaar (2007-2008) Boek nu * Leden Vlaamse Neutrale Ziekenfondsen

Deel deze vakantie of voeg ze toe aan jouw favorieten.

Over deze vakantie

Tijdens deze Hongaarse week leven we ons helemaal uit aan het Balatonmeer. Met groene grasstranden, kristalhelder water en goed gezelschap vormt dit de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie. We trekken naar Boedapest voor een dag vol gezellige straatjes, prachtige uitzichten en een snuifje cultuur. Eenmaal terug aan ons verblijf is het tijd voor een flinke portie actie: neem je paintballgeweer in de hand en duik heldhaftig weg terwijl je de verfkogels van het andere team probeert te ontwijken. Leid jij jouw team naar de vlag én de overwinning? Nadien zoeken we verkoeling en wassen we de laatste verfresten weg in de kronkelende glijbanen van het waterpretpark. ‘s Avonds praten we gezellig na terwijl we genieten van de kleurrijke zonsondergang aan het Balatonmeer.

Uitblinkers: Boedapest, waterpretpark, paintball

Praktisch

Vervoer: Bus** 

** De opstapplaatsen voor de bus bevinden zich in Erpe-Mere en Mechelen. De exacte locatie van deze opstapplaatsen bezorgen we je ongeveer drie weken voor aanvang van jouw gekozen vakantie. 

Inclusie-procedure voor extra ondersteuning

Wanneer jouw kind extra ondersteuning kan gebruiken op vakantie, dan vink je dat aan bij het inschrijven. Daarna word je gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen Krunsj. Zo kan er gekozen worden voor bepaalde hulpmiddelen of extra begeleiding, zodat jouw kind mee kan op Krunsj-vakantie. We kiezen resoluut voor zorg op maat, dat wil zeggen dat we voor jouw kind naar een specifieke ondersteuning zoeken. Wanneer we zien dat onze draagkracht niet groot genoeg is en we geen kwalitatieve ondersteuning kunnen bieden, dan communiceren we hier transparant over en bekijken we of een alternatief al dan niet mogelijk is.

Om gepaste ondersteuning te vinden, vragen we om voor de krokusvakantie in te schrijven voor 1 januari, voor de paasvakantie voor 1 maart, voor de zomervakantie voor 1 mei en voor de herfstvakantie voor 1 oktober.

Documenten

Meer info over de locatie (Vakantiehuis in Hongarije)

Bagagevuller hongarije (pdf)

Vakantiebundel hongarije (pdf)

Hulp nodig? Vragen?

info@krunsj.be
+32 (0)53 42 11 00